Mijn belastingen

In Mijn belastingen en afval kunt u uw gemeentelijke belastingaanslagen inzien. Ook kunt u uw taxatieverslagen bekijken. En hoeveel kilo’s afval u heeft aangeboden.

Wie kan inloggen

U kunt alleen inloggen als de gemeentelijke belastingaanslag op uw naam staat. U logt in met uw DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via de website van DigiD.

Belastingaanslag

Op uw gemeentelijke belastingaanslag staan de belastingen die u moet betalen. Welke belastingen dat zijn kan per persoon verschillen. Het hangt ervan af of u eigenaar of gebruiker bent. En of uw pand een woning of bedrijf is. Meestal staan alle belastingen op 1 belastingaanslag. Belastingen die op de gemeentelijke belastingaanslag kunnen staan:

Taxatieverslag

U kunt het taxatieverslag van uw woning of pand online raadplegen. In dit verslag leest u hoe wij uw WOZ-waarde hebben bepaald.

Taxatieverslag voor bedrijven

Heeft u een bedrijf? Maak dan gebruik van de speciale login voor bedrijven.

Kilo's afval

Het afval dat wij elke week bij u komen ophalen wordt gewogen door de vuilnisauto. Elke maand maken wij een overzicht met het aantal kilo's afval dat in uw afvalbakken zat. Door in te loggen met DigiD kunt u dit bekijken.