In Mijn belastingen en afval kun je je gemeentelijke belastingaanslagen inzien. Ook kun je jouw taxatieverslagen bekijken. En hoeveel kilo’s afval je hebt aangeboden.

Wie kan inloggen

Je kunt alleen inloggen als de gemeentelijke belastingaanslag op jouw naam staat. Je logt in met je DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via de website van DigiD.

Belastingaanslag

Op je gemeentelijke belastingaanslag staan de belastingen die je moet betalen. Welke belastingen dat zijn kan per persoon verschillen. Het hangt ervan af of je eigenaar of gebruiker bent. En of je pand een woning of bedrijf is. Meestal staan alle belastingen op 1 belastingaanslag. Belastingen die op de gemeentelijke belastingaanslag kunnen staan:

Taxatieverslag

Je kunt het taxatieverslag van je woning of pand online raadplegen. In dit verslag lees je hoe wij je WOZ-waarde hebben bepaald.

Taxatieverslag voor bedrijven

Heb je een bedrijf? Maak dan gebruik van de speciale login voor bedrijven.

Kilo's afval

Het afval dat wij elke week bij je komen ophalen wordt gewogen door de vuilnisauto. Elke maand maken wij een overzicht met het aantal kilo's afval dat in je afvalbakken zat. Door in te loggen met DigiD kun je dit bekijken.