Waterwereld Bedum

In het plan Waterwereld zijn 7 bouwkavels voor vrijstaande woningen te koop. Alle kavels zijn in optie of verkocht.

Over Bedum

Met ruim 8.700 inwoners is Bedum het grootste dorp van de gemeente Het Hogeland. Een plaats met bijna alle denkbare voorzieningen en prima verbindingen met ‘Stad en Ommeland’. Ook doordat het dichtbij de stad Groningen ligt is wonen in Bedum al jaren populair. Voor de nieuwste uitbreiding Ter Laan 4 is dan ook veel belangstelling. Ter Laan 4 ligt vlakbij het sfeervolle oude centrum van het dorp. Het plan heeft een open, groene, speelse opzet. Met veel ruimte voor parkjes, plantsoenen en speelgelegenheid voor kinderen. In de wijk worden vrijstaande, halfvrijstaande, geschakelde en rijen huizen gebouwd. Waterwereld ligt centraal in Ter Laan 4.

Over Waterwereld

In Waterwereld wordt flink gebouwd. De opzet van de wijk krijgt dan ook steeds meer vorm. De bewoners kunnen al wandelen over de straten, langs de vijver en op de paadjes door de rietzones langs het spoor. Die vijver en ook de aansluitende sloten hebben een wisselende waterstand door neerslag en natuurlijke oevers. We laten de natuur er zo veel mogelijk zijn gang gaan!

Eerdere kavelverkoop

In 2021 waren er 11 bouwkavels te koop. Deze kavels zijn allemaal verkocht. Bekijk de kopersinformatie voor deze 11 kavels.