Aanbesteding

Op de aanbestedingskalender staan de verwachte aanbestedingen van werken, diensten en leveringen. U kunt er geen rechten aan ontlenen.

Tenderned en Negometrix

Publicatie van Nationale en Europese aanbestedingsprocedures vindt plaats op TenderNed. TenderNed is een online marktplein voor aanbestedende diensten en ondernemingen. Ondernemers kunnen gratis een account aanmaken en digitaal inschrijven. Meer over digitaal inschrijven op TenderNed.nl.

Om aanbestedingen digitaal te laten verlopen maken we gebruik van het digitale aanbestedingsplatform Negometrix Portal. Negometrix Portal koppelt vervolgens met TenderNed. U kunt gratis een account aanmaken op Negometrix Portal. Voor hulp of vragen kunt u terecht bij de Servicedesk van Negometrix.

Inhuuropdrachten

Inhuuropdrachten voor tijdelijke arbeidskrachten publiceren we via Groningenhuurtin.nl. Ondernemers kunnen zich gratis laten registreren en inschrijven voor een inhuuropdracht.

Beoordelen offertes

  • In aanbestedingsdocumenten vermelden we aan welke eisen de ondernemers en hun offertes moeten voldoen en hoe we deze beoordelen.
  • De gemeente beoordeelt de binnengekomen offertes op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Wanneer offertes bij uitzondering alleen op prijs worden beoordeeld dan leggen we uit waarom.
  • Meer informatie over hoe de gemeente inkoopt leest u op onze inkooppagina.