Ontwikkelplein Het Hogeland doet graag werk voor u. Hoe groot of klein uw bedrijf of opdracht ook is. We verpakken en bezorgen bijvoorbeeld partijen voor u. Ook maken we producten van hout en metaal en doen we catering, post en schoonmaak. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Industrieel bedrijf

Met een uitgebreid machinepark en een professionele productieomgeving kunnen wij eindproducten en deelproducten maken en veel bewerkingen uitvoeren. Ook voor verpakken kunt u bij ons terecht.

Houtverwerking

We bieden veel mogelijkheden, zowel machinaal als handmatig. Onze specialiteit is plaatverwerking, maar ook voor massief houten producten kunt u bij ons terecht.

Metaalbewerking

Wij zijn goed in het bewerken van lange lengtes, zoals koker, profiel, buis en plat. Om eindproducten te kunnen afleveren, beschikt Ontwikkelplein Het Hogeland over ruime poedercoat-faciliteiten.

Stoffeerderij

Wij kunnen voor u (project)stoffeerwerk uitvoeren. Wij hebben onder andere ervaring met de inrichting van horeca, een kapsalon en de raadzaal van gemeente Het Hogeland in Uithuizen.

Verpakken

Deze afdeling is gespecialiseerd in het verpakken en ompakken van partijen inclusief snelle levering en transport.

Diensten

Op dit moment werken wij veel voor gemeenten, maar u kunt als bedrijf of particulier ook bij ons terecht. Onze medewerkers zijn u graag tot dienst.

Civiele dienst / schoonmaak

Schoonmaakopdrachten worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers in samenwerking met een marktpartij. Met deze samenwerking kunnen wij u complete schoonmaakprogramma’s of maatwerk aanbieden.

Post

Voor uw geadresseerde drukwerk, mailings, magazines en uitnodigingen kunt u bij ons terecht. U brengt het of wij halen het bij u op. Ons postbedrijf biedt veel mogelijkheden tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven.

Catering

Voor zakelijke gelegenheden kunt u bij ons terecht voor het bestellen van diverse belegde broodjes, soep, barbecue, high tea, hapjesschalen, salades etc. Daarnaast hebben wij medewerkers die de bediening kunnen verzorgen. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag op locatie in een straal van 30 kilometer.