Industrieweg Uithuizen

De gemeente heeft een bedrijfskavel te koop op bedrijventerrein Noord aan de Industrieweg in Uithuizen. De kavel is op dit moment in optie.

De kavel ligt op een goed zichtbare plek langs de openbare weg. Bedrijventerrein Noord ligt vlakbij het sfeervolle oude centrum van Uithuizen. Op dit bedrijventerrein zijn vooral lichte en middelzware bedrijven. De kavel ligt naast de brandweerkazerne.

  • Minimumprijs: € 275.000 exclusief BTW
  • Oppervlakte van 4.078 m²
  • De hoogste bieder krijgt de kavel in optie.

Bij de kopersinformatie vind je alles wat je verder moet weten als je de kavel wilt kopen.

Goed bereikbaar

De kavel ligt aan de Industrieweg. Dat is een parallelweg van de Provincialeweg N363. Binnen 15 minuten ben je in Eemshaven. Verschillende snelwegen zijn binnen een half uur bereikbaar. Daarnaast ligt de kavel vlakbij het treinstation in Uithuizen. De kavel kan een aansluiting krijgen op de Industrieweg. Bij de provincie kun je nagaan of een aansluiting op de Provincialeweg mogelijk is.

Het centrum van Uithuizen heeft verschillende supermarkten, landelijke winkelketens, restaurants en snackbars. De Hoofdstraat Oost met een supermarkt en meerdere winkels en restaurants is op 10 minuten loopafstand van de kavel.

Klik of tik op de kavel voor meer informatie

Bedrijfskavel aan Industrieweg (lijstweergave)

Klik of tik op de kavel voor meer informatie