26 augustus 2024

Doe mee met de Week tegen Eenzaamheid

Van 26 september tot en met 2 oktober 2024 is het de Week tegen eenzaamheid. Tijdens deze week staat verbinding centraal. Verschillende organisaties organiseren activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Ook in Het Hogeland kan uw organisatie meedoen.

De langste tafel van Het Hogeland

Werk op Maat organiseert in samenwerking met Mensenwerk Hogeland, Biblionet Groningen, Huis voor de Sport Groningen, Kunstkerk Hogeland, de cultuurcoaches en Centrum Vrijwilligerswerk de ‘langste tafel van Het Hogeland’. Dit is een optelsom van alle tafels die op verschillende plekken in de gemeente worden georganiseerd. Bijvoorbeeld in de Thuiskamers, het dorpshuis, de jeugdsoos, een vereniging, zorginstelling of in de straat. Samen eten, verhalen uitwisselen, een spelletje doen en gewoon onder de mensen zijn. Hoe mooi zou het zijn om dit in alle 52 dorpskernen te organiseren?

Doet u ook mee?

Meld uw tafel vóór 8 september aan. Ook als u andere leuke ideeën heeft om te organiseren tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Dit kan via één van onderstaande e-mailadressen. Hier kunt u ook terecht voor tips over het organiseren van activiteiten of om te kijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. We hopen een goed gevulde agenda te kunnen presenteren aan alle Hogelandsters.