Zie je ergens dat beplanting voor onveilige situaties zorgt? Bijvoorbeeld overhangende takken of een te brede heg? Meld het dan aan de gemeente. Gevaarlijke situaties lossen wij zo snel mogelijk op. Minder dringende problemen nemen wij op in onze onderhoudsplanning.

Melden

Klik of tik op de knop Meteen melden. Je komt dan op de website buitenbeter.nl. Daar kun je de melding doen. Er is ook een BuitenBeter-app in de App Store of Play Store.

  Zo werkt het

  1. Klik of tik in BuitenBeter op 'Nieuwe melding'.
  2. Kies bij 'Categorie' de rubriek waar je melding bij hoort.
  3. Vul dan onderwerp, omschrijving en plaats van je melding in en voeg als het kan een foto toe. De precieze plek kun je ook op de kaart aangeven.
  4. Na een klik of tik op de meldknop zie je je melding meteen op de kaart staan. Ook zie je of er al meer meldingen zijn binnengekomen en kun je de afhandeling volgen.

  Spoedmeldingen buiten kantoortijden

  Bel voor het melden van gevaarlijke situaties of spoedgevallen buiten kantooruren 088 - 345 88 88. Bij direct levensbedreigende situaties bel je 112.

  Dit doen we met je melding

  Gevaarlijke situaties lossen we zo snel mogelijk op. Voor minder dringende problemen geldt het volgende:

  We onderhouden het groen in de dorpen op kwaliteitsniveau B (gemiddeld) en in de buitengebieden op kwaliteitsniveau C (laag). Alleen als het onderhoud niet aan het afgesproken kwaliteitsniveau voldoet nemen we de melding in behandeling. Dat lukt niet altijd in korte tijd. Soms komt dat door dingen waar we niets aan kunnen doen, zoals het weer. Lees meer over kwaliteitsniveaus.

  Bomen op eigen terrein

  Staat de boom of struik op eigen terrein? Dan is de eigenaar verantwoordelijk.