Wegwerkzaamheden

Gemeentelijke wegen

Winsum, Trekweg naar Onderdendam

Van maandag 22 februari tot en met 28 mei 2021 is de Trekweg naar Onderdendam volledig gestremd. Bij de woonwijk Munster wordt een brug in de rijbaan aangebracht. Meer informatie: website aannemer Jansma Drachten BV.

Bedum, Wilhelminalaan

Van donderdag 1 april tot en met vrijdag 30 april 2021 zijn er werkzaamheden aan de Wilhelminalaan in Bedum. Door  het aanleggen van kabels en leidingen is er tussen de huisnummers 39 en 49 maar 1 rijbaan beschikbaar. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten.

Bedum, Ter Laan

Vanaf maandag 19 april tot en met vrijdag 23 april 2021 is Ter Laan in Bedum tussen Grotestraat en Fazant gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Dit vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Baflo, Blauwe Reiger

Op dinsdag 20 april 2021 is de Blauwe Reiger in Baflo gestremd. Dit vanwege aanleg en verbetering van glasvezel. De werkzaamheden duren de hele werkdag.

Bedum, Waldadrift

Op donderdag 22 en vrijdag 23 april 2021 is het fietspad langs de Waldadrift in Bedum gestremd. Dit vanwege het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag op het fietspad tussen de carpoolplaats Bedum en het Robbenveld. Fietsers worden met borden omgeleid via de rijbaan.

Wetsinge, spoorwegovergang Meedenweg

In de nacht van zondag 2 mei op maandag 3 mei 2021 tussen 01.30 uur en 05.00 uur is de spoorwegovergang aan de Meedenweg in Wetsinge afgesloten vanwege spoorwerkzaamheden.

Onderdendam, Warffumerweg

Op woensdag 5 mei, donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei 2021 zijn er werkzaamheden in de kom van Onderdendam. We werken met een kraan vanaf de provinciale weg aan de gevels van de woningen Warffumerweg 6, 7 en 3. Van 07.30 tot 17.00 uur is het wegvak volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook voor hulpdiensten.

Provinciale wegen

Kijk op groningenbereikbaar.nl (website van provincie Groningen) voor werkzaamheden over provinciale wegen zoals de N361 en de N363.

Waterwegen, dijken en bruggen

Kijk op de website van Waterschap Noorderzijlvest.