29 mei 2019

Veteranendag op 22 juni 2019

Zaterdagmiddag 22 juni 2019 vindt in de gemeente Het Hogeland de Veteranendag 2019 plaats. Deze dag wordt georganiseerd voor alle inwoners met een achtergrond als veteraan, oorlogsslachtoffer, dienstslachtoffer en weduwen en weduwnaars van veteranen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst vertelt gastspreker Melle Wachtmeester over zijn boek ‘Tabeh Sobat. Brieven uit Indië’, waarin brieven van zijn vader zijn opgenomen. Ook is er deze middag gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en drankje te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 tot 18.00 uur, in het Trefcentrum in Bedum. Een buffet is inbegrepen. 

Persoonlijke uitnodiging

Alle veteranen, woonachtig in gemeente Het Hogeland, die bekend zijn bij het Veteraneninstituut hebben onlangs een uitnodiging ontvangen. Inwoners die niet bekend zijn bij het Veteraneninstituut, zijn ook van harte welkom. Evenals militairen die uitgezonden zijn naar een missie en op dit moment nog in actieve dienst zijn en nog niet bij het instituut staan ingeschreven. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bijeenkomst en/of ook aanwezig zijn op 22 juni? Neem dan contact op met projectteam Het Hogeland, via telefoon: 088-345 85 15. Rechtstreeks aanmelden per mail kan ook tot uiterlijk woensdag 12 juni via projectteam@hethogeland.nl