27 maart 2019

Humoristische voorstelling 'Pap doe normaal' - 11 april - Sauwerd

Reserveer gratis uw kaartje

‘Pap, doe normaal!‘ is een humoristische voorstelling voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt: ouders, leraren, sportcoaches, noem maar op.

Reserveren

Een kaartje kost eigenlijk € 17,50. Maar dankzij de medewerking van gemeente Het Hogeland is de toegang dit keer gratis! Vol is vol, dus bestel uw kaartjes snel. Meer informatie en reserveren: www.PapDoeNormaal.nl.

De voorstelling

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit u met uw handen in het haar. Veel ouders, trainers/coaches, leraren en dergelijke herkennen dat. En wat doet u dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op donderdagavond 11 april 2019 in de gemeente Het Hogeland te zien is. In de voorstelling zien we een vader/coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast!

Deze nieuwe voorstelling is van de makers van onder andere ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling die in onze regio meermalen te zien was en zeer enthousiast werd ontvangen.

Waar en wanneer

De voorstelling voor de gemeente Het Hogeland is op donderdag 11 april 2019 in dorpshuis Ubbegaheem (Burchtweg 4, Sauwerd). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot circa 20.45 uur (zonder pauze).