Nieuws en achtergronden

Nieuwsbrief

Met een e-mailabonnement op 'Het Hogeland-Golden laand' blijft u op de hoogte van wat er speelt rondom aardbevingen en versterken. Interviews met betrokkenen, artikelen over ideeën en suggesties van inwoners die bijdragen aan het herstel en dus aan de toekomst van Het Hogeland. Aandacht voor lopende projecten. De schijnwerper op initiatieven van inwoners. En natuurlijk praktische informatie over zaken als subsidies en andere ontwikkelingen.

U kunt zich per e-mail aanmelden via redactie@hethogeland.nl, onder vermelding van ‘Het Hogeland-Golden laand’.

U ontvangt de Golden laand elke laatste week van de maand in uw mailbox. Uw e-mailadres gebruiken we alleen voor het versturen van de Golden laand. Uitschrijven kan door een mail te sturen aan redactie@hethogeland.nl. Liever de Golden laand op papier? Deze verschijnt maandelijks in de Ommelander Courant.

Voordat de gemeente Het Hogeland op 1 januari 2019 ontstond verscheen de nieuwsbrief onder de titel 'Eemsmond verbindt':

Achtergronden

Zienswijzen

Brieven

Samen sterker krant

In 2018 verscheen een eenmalige uitgave van de Samen sterker krant. Hierin leest u over wonen, werken en leven in het aardbevingsgebied

Contact

Telefoonnummer

088 - 345 88 88, maandag tot en met vrijdag, 9.00 – 17.00 uur

WhatsApp

06 - 1145 0530, maandag tot en met vrijdag, 9.00 – 17.00 uur

E-mailadres

gemeente@hethogeland.nl

Postadres

Gemeente Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen